2104118300 & 2105201300
Χρέωση Κλήσεως: +1€ (ισχύει και για το app TAXI 18300) & Χρέωση Ραντεβού +3€

Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 αγκαλιάζει θερμά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας και συγκεντρώνει τρόφιμα, υπολογιστές, και λεφτά έτσι ώστε να ενισχύσει τα παιδιά που μένουν εκεί!

ΤΑΧΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 – ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ > Blog – Νέα > Φιλανθρωπικό Έργο > Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 αγκαλιάζει θερμά τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας και συγκεντρώνει τρόφιμα, υπολογιστές, και λεφτά έτσι ώστε να ενισχύσει τα παιδιά που μένουν εκεί!
Share

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας αποτελούν έναν ενεργό πυρήνα της Ελληνικής Κοινωνίας με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Ως φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο όμως, χρειάζονται τη στήριξη όλων προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

Οι καθημερινές ανάγκες ενός Παιδικού Χωριού σε είδη είναι πολλές και αφορούν από την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση, φάρμακα έως τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον, το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 αγκαλιάζει τη προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS και συγκεντρώνει πόρους για την ενίσχυση του οργανισμού.

Το Ραδιοταξί κόσμος 18300 για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα τη κοινωνική ευαισθησία του σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη και τους στηρίζει!ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ 18300 ΣΤΟΝ ALPHA

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
hello.