2104118300 & 2105201300
Χρέωση Κλήσεως: +1€ (ισχύει και για το app TAXI 18300) & Χρέωση Ραντεβού +3€

Slider Taxi karyatides scaled slider akropolis scaled Slider Panathinaiko Stadio slider omonoia scaled

* στο ενδεικτικό κόστος περιλαμβάνονται ΦΠΑ και τυχόν διόδια
Prestige Awards

Melos AHK

«AHK Mέλος 2022» - Μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Σημεία Ενδιαφέροντος

Γυρίζοντας όλη την Αθήνα

Επιθυμείτε να επισκεφθείτε όλους τους δημοφιλείς, και μη δημοφιλείς αλλά πανέμορφους προορισμούς; Εδώ είμαστε εμείς να σας οργανώσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αθήνα.

Επίδαυρος

Η Επίδαυρος είναι πόλη της Πελοποννήσου. Σε λιγότερo από μία ώρα, βρίσκεστε σε ένα από τα δημοφιλέστερα αρχαία θέατρα της Ελλάδας.

Σούνιο

Το Σούνιο είναι ένας από τους κοντινότερους αρχαιολογικούς χώρους. Στο Σούνιο θα επισκεφτείτε τον Ναό του Ποσειδώνα, που ήταν ο Θεός της Θάλασσας.

Telephone

Call us on telephone

Viber

Call us on Viber

App Icon

Download and use our Android App

App Icon

Download and use our IOS App

Δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας ή άμεσης τραπεζικής συναλλαγής μέσω της εφαρμογής

Ελάχιστη χρέωση: 5 ευρώ.

Καλωσήλθατε

Καλωσήλθατε στο Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300

Ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε το 1983 από τον Πειραιά. Αρχικά με 10 αξιόπιστους αυτοκινητιστές. Μεράκι τους η ασφαλής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των επιβατών. Σήμερα το Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ, μετά από 30 χρόνια πρωτοπορίας στις υπηρεσίες μετακίνησης, είναι το πρώτο σε κλήσεις ραδιοταξί στο Λεκανοπέδιο. Με 850 επαγγελματίες αυτοκινητιστές και 600 οχήματα νέας τεχνολογίας, πραγματοποιεί καθημερινά 150.000 χλμ στο Λεκανοπέδιο , παρέχοντας προηγμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς σε ιδιώτες και εταιρείες .Το πελατολόγιο του Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ αριθμεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες , εντός και εκτός Νομού Αττικής και συνεχώς διευρύνεται.

Οι άνθρωποι του 18300

Οι άνθρωποι του 18300

Έμπειροι επαγγελματίες , αυτοκινητιστές με θετική διάθεση και χαμόγελο μεριμνούν για την ασφαλή, αξιόπιστη και ευχάριστη μετακίνησή σας , παρά τα κυκλοφοριακά προβλήματα που ταλανίζουν τις πόλεις. Επίσης οι οδηγοί του RADIO TAXI KOSMOS 18300 γνωρίζουν ξένες γλώσσες για την άριστη εξυπηρέτηση και των τουριστών.

Ειδικά εκπαιδευμένες τηλεφωνήτριες στο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο του RADIO TAXI KOSMOS 18300 απαντούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και διεκπεραιώνουν τη κλήση σας σε ελάχιστα λεπτά.

Τα οχήματά μας

Τα οχήματά μας

Πολυτελή οχήματα , τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα με δορυφορικό σύστημα εντοπισμού GPRS αποτελούν το σύγχρονο στόλο του RADIO TAXI KOSMOS 18300 . Mercedes, Skoda, Opel, Toyota. Όλα τα οχήματα είναι σε άριστη τεχνολογική κατάσταση, υπόκεινται συνεχώς σε τεχνολογικούς ελέγχους και βιολογικούς καθαρισμούς.

X
hello.