2104118300 & 2105201300
Χρέωση Κλήσεως: +1€ (ισχύει και για το app TAXI 18300) & Χρέωση Ραντεβού +3€

Σαρώνει η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ !

Share

Εκατοντάδες επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επιλέγουν την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ και το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300, το μοναδικό ραδιοταξί που παρέχει αυτή την υπηρεσία στο Λεκανοπέδιο ,για τις μετακινήσεις τους από και προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμό  Λαρίσης).

Από τις 20 Μαρτίου, οπότε και ξεκίνησε η παροχή της υπηρεσίας ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ στο Νομό Αττικής , οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διασφαλίζουν εκ των προτέρων την μεταφορά τους με ταξί από και προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό σε τιμές πλέον συμφέρουσες και οικονομικές , απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του   πρωτοπόρου ραδιοταξί  ΚΟΣΜΟΣ 18300.

ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ

Το μεγαλύτερο και πρωτοπόρο ραδιοταξί του Λεκανοπέδιου έχει επιλεγεί  από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κατόπιν ανοικτής διαδικασίας , ως ο  πρώτος συνεργάτης της στο Νομό Αττικής  για   τη μεταφορά των σιδηροδρομικών επιβατών με ταξί από και  προς το Σταθμό Λαρίσης.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει στον επιβάτη την δυνατότητα ,εκτός από το   εισιτήριο για το τρένο να αγοράσει και την υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ, που αφορά τη μεταφορά του από και προς το Σιδηροδρομικό Σταθμό . Ο επιβάτης επιλέγει την περιοχή από την οποία ή προς την οποία θα μετακινηθεί και ενημερώνεται αυτόματα για το κόστος της προεπιλεγμένης διαδρομής

Τα οχήματα ταξί  ΚΟΣΜΟΣ 18300 περιμένουν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Σταθμό  Λαρίσης) τον  επιβάτη που έχει αγοράσει τη υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ , τον παραλαμβάνουν κατά τη  άφιξη του άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις και τον μεταφέρουν στον προσυμφωνημένο προορισμό με άνεση , εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος. Ο επιβάτης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ και για την μεταφορά του από το σπίτι του προς το Σταθμό , πάντα σε τιμές πλέον οικονομικές.

ΚΟΣΜΟΣ 18300 για .. TAXI διώτες με άποψη…

 

Η υπηρεσία ΤΡΑΙΝΟΤΑΞΙ και στην Αθήνα από το ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300!Ο επιβάτης στο επίκεντρο του πανελλαδικού Δικτύου 18300!

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
hello.