2104118300 & 2105201300
Χρέωση Κλήσεως: +1€ (ισχύει και για το app TAXI 18300) & Χρέωση Ραντεβού +3€

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 – 2022

ΤΑΧΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 – ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ > Blog – Νέα > Νέα & Ανακοινώσεις > ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 – 2022
Winners Prestige Awards
Share

Το Ραδιοταξί Κόσμος 18300 βραβεύτηκε για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στα Prestige Awards, στο Λονδίνο.

Από την αρχή της πανδημίας, αντιδράσαμε άμεσα στην κρίση, απολυμαίνοντας όλα τα οχήματα του στόλου μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Μεταφορών με γνώμονα την ασφάλη μετακίνηση των πελάτών μας. Επιπλέον, προωθήσαμε την υπηρεσία μας «Μεταφορά ασυνόδευτων δεμάτων», όπου συνεργαστήκαμε με διάφορους ομίλους ώστε οι πελάτες τους να παραλαμβάνουν άμεσα τα δέματα τους.

Tα Prestige Awards δίνονται σε εταιρείες, οι οποίες, κατόπιν έρευνας της αρμόδιας ομάδας, αποδεικνύουν ότι καινοτομούν στον κλάδο τους. Έπειτα δημιουργείται μία λίστα με τους υποψηφίους και οι νικητές αναδεικνύονται από το κοινό του αγγλικού ειδεσεογραφικού site Corporate LiveWIRE, το οποίο ειδικεύεται στον τομέα του business, και ενημερώνει τους επαγγελματίες σχετικά για τις εξελίξεις στον κλάδο τους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό το βραβείο αποτελεί ένα ακόμη κίνητρο να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι για την εξέλιξη του Ραδιοταξί Κόσμος 18300!

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που μας εμπιστεύεστε για τις μετακινήσεις σας και αποτελείτε την κινητήρια μας δύναμη να συνεχίζουμε να εξελισσομαστε.

Tο Ραδιοταξί Κόσμος στην MedwoodΕΚΘΕΣΗ BEAUTY GREECE 2022

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
hello.