2104118300 & 2105201300
Χρέωση Κλήσεως: +1€ (ισχύει και για το app TAXI 18300) & Χρέωση Ραντεβού +3€

Tο 18300 στις εκθέσεις του Μetropolitan Expo τον Ιανουάριο

ΤΑΧΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300 – ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ > Blog – Νέα > Νέα & Ανακοινώσεις > Tο 18300 στις εκθέσεις του Μetropolitan Expo τον Ιανουάριο
Souvenirs Expo
Share

ROTA Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων, ανέθεσε αποκλειστικά στο Ραδιοταξί Κόσμος 18300, την μεταφορά των επισκεπτών των εκθέσεων ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ – ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ, & ΜΟSΤRA ROTA – ATHENS FASHION SHOW – ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ, που θα λάβουν χώρα στο Metropolitan Expo κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου.

Οι ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ αποτελούν την μεγαλύτερη και πληρέστερη εμπορική έκθεση του τουριστικού κλάδου. Συγχρόνως διεξάγονται οι εκθέσεις ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ & ΤΕΧΝΗΜΑ, οι οποίες περιλαμβάνουν σπάνια χειροποίητα είδη και καινοτόμα προϊόντα. Οι εκθέσεις θα λάβουν χώρα 11 – 15 Ιανουαρίου.

Οι εκθέσεις ΜΟSΤRA ROTA – ATHENS FASHION SHOW – ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ θα διεξαχθούν 26 – 29 Ιανουαρίου. Η MOSTRA ROTA είναι η εμπορικότερη έκθεση σε είδη σπιτιού (οικιακής χρήσης, έπιπλα & εποχιακά) ενώ η ΑTHENS FASHION SHOW παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις μόδας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 και η δωρέκθεση όλα τα τελευταία trends σε δώρα, gadgets, είδη πάρτυ – καπνιστού – βιβλιοπωλείου.

Οι αντιπρόσωποι μας θα είναι και στις 2 εισόδους του Metropolitan expo για την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών / επισκεπτών.

Το Ραδιοταξί Κόσμος στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι ΑθηνώνΤο Ραδιοταξί Κόσμος 18300 στην HORECA

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X
hello.